Ana içeriğe atla

reklam

 

sunrise

Catering

Gerçek bal nasıl anlaşılır?

23.03.2017 - 11:51

Günümüz dünyasında artık hemen her güzel şeyin bir sahtesi yapılabiliyor. Üzülerek belirtmek gerekir ki buna kahvaltılarımızı tadıyla süsleyen bal da dahil. Çalışkanlığıyla bildiğimiz arıların ve binbir zahmetle o arılarla ilgilenen arıcıların emeğini çalan bu “sahte balcıların” ürünleri ile gerçek balı ayırmanın yöntemleri mevcut. Peki gerçek bal nasıl anlaşılır?

Balık tutkunlarının vazgeçilmez adresi; Dardenia

07.03.2017 - 17:28

Dardenia Pazarlama Müdürü Özgün Yalın, “Dardanel tecrübesiyle kurulan Dardenia, Dardenel’in Ar-Ge yatırımları ile geleneksel balık-ekmeği yepyeni bir lezzete dönüştürerek kısa sürede balık tutkunlarının vazgeçilmez adresi oldu” dedi.

Yerinde yemek hizmeti daha avantajlı

07.03.2017 - 14:04

Biltur CaterIng Genel Müdür Yardımcısı Sezai Sarıkcı, “Yerinde üretim yemek hizmetinde başlangıçta yatırım maliyeti yüksek olsa da, üretim giderleri taşıma yemek hizmetine göre daha düşük olduğundan avantaj sağlıyor ve firmalar tarafından daha çok tercih ediliyor” dedi.

TAB Gıda Türkiye’de bininci restoran için geri sayıma başladı

15.02.2017 - 17:41

1994 yılında Burger King ile hızlı servis sektöründeki faaliyetlerine başlayan ve 23 yıllık tecrübesiyle geçtiğimiz yıl 400 milyonu aşkın müşteriyi ağırlayan TAB Gıda, bu yıl Burger King®, Popeyes®, Sbarro®, Arby’s® ve Usta Dönerci® markalarıyla 1.000’inci restoranını açmaya hazırlanıyor.

Ballı Soprano yayında

07.02.2017 - 10:00

www.ballisoprano.com bal, pekmez, tahin, polen ve kaşar peyniri gibi doğal gıda ürünleri ile ilgili her türlü bilgiye ulaşabileceğiniz bir gurme blogu. Lezzet önerilerinin yanı sıra bu ürünleri sağlık ve kişisel bakım anlamında da işleyen blog, alanında otorite bir site olmayı hedefliyor.

HACCP HİJYEN BİLİNCİNİ GELİŞTİRİYOR

19.01.2017 - 14:49

Biltur Catering Genel Müdür Yardımcısı Sezai Sarıkcı, “Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ve HACCP uygulamalarının toplu yemek sektörüne en büyük katkısı, sektör çalışanlarının, dolayısıyla da toplumun hijyen bilincinin gelişmesi” diye konuştu.

RE-ORGANİZASYON İLE VERİMLİLİK ARTIŞI

17.01.2017 - 10:43

Üç Öğün Catering Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Faruk Dural, 2016’da satışlarının aynı olmasına rağmen, re-organizasyon ile verimlilik artışı sağlayarak karlılıklarını 3 kat artırdıklarını ifade etti.  

Subscribe to Catering

rize

 

Yukarı